GJESTEBØKER


La gjestene skrive en hilsen til brudeparet i en vakker gjestebok - her er bøkene vi anbefaler!
Columbus-albumet har høykvalitets ark i offwhite kartong-kvalitet for ekstra god holdbarhet og kommer med 20 ark (=40 sider). De to ringene kan lett åpnes, og man kan sette inn eller fjerne ark, alt etter behov. Om det fylles på mange ark kan det være greit å kjøpe til et sett med større ringer. Særlig om man limer inn bilder/polaroidbilder i tillegg til hilsen.

Velg mellom bok uten preg, med preget navn eller preg av både navn og dato. Vi tar kontakt på mail for spesifikasjoner straks vi mottar bestillingen (altså ingen utfylling av tekst her i nettbutikken)

Hvordan beregne hvor mange ark som trenges?
Tenk antall gjester, og er det mange par eller familier? Husk at det bare er nødvendig med et ark pr "enhet" så ofte kan man dele antall gjester på to når det er mange par.

TIPS! Deleger ansvaret for å få gjestene til å skrive i gjesteboka til en forlover eller toastmaster, så kan de minne på alle gjestene under kvelden:)

_______________________

TILBEHØR

Boks til gjestebok og minner
Vi har også en boks som passer perfekt til denne boka, gjerne sammen med kort og andre minner fra dagen. Ønsker du preging på begge så er det lurt å se på bryllupspakken vår som består av gjestebok og boks med preging:)

Antall ark
For å beregne antall ark man trenger er det ofte smart å bruke samme antall som man har sendt invitasjoner til. I et bryllup der det er invitert 100 gjester hvorav det er 46 par er det da behov for 54 sider (=27 ark).
Boken leveres med 20 ark, så da er det behov for en ekstra 10pk med ark. Vi anbefaler alltid å beregne litt ekstra ark for å være sikker.
Send oss gjerne en mail hvis du er usikker, så hjelper vi dere å beregne hvor mye dere trenger; hilde(@)papirogdesgn.no

Størrelse på ringene
Ved påfyll av ekstra ark kan det være greit å kjøpe større ringer. Om det fylles på en ekstra ark, og boken kun brukes til å skrive i er det ikke nødvendig. Om det også limes inn Polaroidbilder anbefaler vi større ringer.

Å skrive med
Vi anbefaler å skrive med tusjpenn som tørker fort, for eksemel Le Pen. Det er også lurt å beregne litt rikelig med penner som står ved gjesteboka i en pennekopp eller i et glass. Det er alltid noen penner som blir borte/blir ødelagte ++

Sette inn bilder?
Sett en pakke fotostickers på bordet, så er det enkelt å lime inn polaroidbilder uten at det blir noe ekstra søl:)

_______________________

TIPS!

Det er veldig lurt å delegere ansvaret for gjesteboka til noen i bryllupet; Forlover, søsken eller liknende. Det er jo en så herlig dag og kveld så det er fort gjort å glemme å skrive i gjesteboka, så det er viktig at gjestene hele tiden minnes på at de skal skrive utover kvelden:)

_______________________

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn