HYTTEBOK I GAVEPAKKE!

Vi har lagd en gavepakke som gjør det enkelt å gi bort Hyttebok i julegave, med alt det tilbehøret som trengs:)

Pakken består av en lekker hyttebok, fotostickers til å lime inn bilder med og en herlig tusjpenn - alt lagt i en lekker gaveeske!

Les mer her...

*

JULETID!

Samle alt av juleinspirasjon, julenotater, oversikt over julegaver og julekort, juleidéer og juleoppskrifter i en egen juleperm.

Permene er i formatet 170x200 (tilnærmet A5-format) og egner seg supert til å samle alt som har med jula å gjøre;

Les mer her:

JULEPERM

*

*

Det går i ark med prikker for tida! Vi diggertrenden med skriving, planlegging og tegning på prikke-ark (dotted sheets/dot grid) - og lar oss inspirere av mange herlige Bullet Journals på Instagram.

I sortimentet har vi nå en nydelig vevbok med prikker, og denne uke fikk vi også inn refill til skinncoverene med prikker!
Skinncoverene finnes i flere herlige farger, og er geniale i og med at innhold kan byttes ut. Vi har refillbøker både med og uten linjer, med prikker og som kalenderbok.

Prikkebøkene våre finner du her: BØKER MED PRIKKER

*

Hos oss finner du et nydelig utvalg av notatbøker i herlige farger, formater og utførelser. Enten du liker ulinjert, linjert, med prikker, innbundet rygg eller spiral, så finner du en favoritt hos oss!

Vår hovedleverandør av notatbøker er Bookbinders Design som leverer produkter av den beste kvalitet, og der alt fra papir til vev og skinn produseres med tanke på miljøet, og har miljøsertifiseringer.

*

Ta vare på minnene i et vakkert fotoalbum!
Barndomsminner, feriebilder, bilder i gave, en feiring, bryllupsbilder; Hos oss finner du det perfekte albumet!

Våre fotoalbum kommer fra svenske Bookbinders Design, som legger stor vekt på høykvalitet og bærekrafitg produksjon. Alle fotoalbum leveres med syrefritt svensk miljøsertifisert fotopapir.

*

Vi har et herlig utvalg av vevkledde permer i A6, A5, A4 og A3-format, og selvfølgelig mye tilbehør å velge i til samtlige format.

Klikke her for å komme videre til PERMER & MAPPER