PAPIRLYKKE siden 2002!

Med stor lidenskap for papir og lekker, funksjonell design ønsker vi å inspirere deg til å skrive, tegne, ta vare på bilder og minner, gjøre arbeidsrommet lekkert og planlegge med stil!

I en mer digitalisert hverdag vil vi ta deg med til den gode følelsen ved å notere i en lekker notatbok, lime inn de fineste bildene i et vakkert fotoalbum, og gjøre det hele mer personlig.

Produktene våre består blant annet av notatbøker, kalendere, permer, fotoalbum, bokser, papir, stempel, kort&konvolutter, innpakning, invitasjonsutstyr og mye mer.

Her finner du

KONTAKTINFO

FAQ

LEVERINGSTIDER

ÅPNINGSTIDER

OM OSS

***

Hos oss finner du et nydelig utvalg av notatbøker i herlige farger, formater og utførelser. Enten du liker ulinjert, linjert, med prikker, innbundet rygg eller spiral, så finner du en favoritt hos oss!

NOTATBØKER

*

Ta vare på minnene i et vakkert fotoalbum!
Barndomsminner, feriebilder, bilder i gave, en feiring, bryllupsbilder; Hos oss finner du det perfekte albumet!

Våre fotoalbum kommer fra svenske Bookbinders Design, som legger stor vekt på høykvalitet og bærekrafitg produksjon. Alle fotoalbum leveres med syrefritt svensk miljøsertifisert fotopapir.

*

Vi har utrolig mye flott til bryllup og fest; Gjestebøker med personlig preg, fotoalbum, bryllupsplanleggere, bordkort, menyer, invitasjoner, vielsesprogram ++

Les mer på sidene våre om bryllup og fest<3

*

Vi har utrolig mye fint til skrivebordet og kontoret! Alt fra brevhyller, magasinbokser, arkivbokser, permer og mapper til småtingene som sakser, linjaler, skrivesaker ++

KONTORINSPIRASJON

*

"Remember - There is nothing wrong with being a square. There is nothing wrong with thinking inside the box." Sånn starter logo-teksten til Bookbinders Design.

Og er det en ting Bookbinders Design kan, så er det bokser! De nydelige vevboksene er like praktiske som de er vakre - endelig kan vi skjule alt fra nøkler og fjernkontroller til kvitteringer og minner på en elegant måte, og likevel ha dem stående midt i stua!

BOKSER TIL ALT

*

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn