Med stor lidenskap for papir og lekker, funksjonell design ønsker vi å inspirere deg til å skrive, tegne, ta vare på bilder og minner, gjøre arbeidsrommet lekkert og planlegge med stil!

I en mer digitalisert hverdag vil vi ta deg med til den gode følelsen ved å notere i en lekker notatbok, lime inn de fineste bildene i et vakkert fotoalbum, og gjøre det hele mer personlig.

Produktene våre består blant annet av notatbøker, kalendere, permer, fotoalbum, bokser, papir, stempel, kort&konvolutter, innpakning, invitasjonsutstyr og mye mer.

Vår pregetjeneste Tailormade by Bookbinders Design hjelper deg å sette et personlig preg på produktene.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt: hilde@papirogdesign.no

***

NOTATER

*

Hos oss finner du et nydelig utvalg av notatbøker i herlige farger, formater og utførelser. Enten du liker ulinjert, linjert, med prikker, innbundet rygg eller spiral, så finner du en favoritt hos oss!

Vår hovedleverandør av notatbøker er Bookbinders Design som leverer produkter av den beste kvalitet, og der alt fra papir til vev og skinn produseres med tanke på miljøet, og har miljøsertifiseringer.

*

FOTO

*

Ta vare på minnene i et vakkert fotoalbum!
Barndomsminner, feriebilder, bilder i gave, en feiring, bryllupsbilder; Hos oss finner du det perfekte albumet!

Våre fotoalbum kommer fra svenske Bookbinders Design, som legger stor vekt på høykvalitet og bærekrafitg produksjon. Alle fotoalbum leveres med syrefritt svensk miljøsertifisert fotopapir.

*

BRYLLUP OG KONFIRMASJON

*

Vi har utrolig mye flott til bryllup og fest; Gjestebøker med personlig preg, fotoalbum, bryllupsplanleggere, bordkort, menyer, invitasjoner, vielsesprogram ++

Les mer på sidene våre om bryllup og fest<3

*

KONTOR OG INNREDNING

*

Vi har utrolig mye fint til skrivebordet og kontoret! Alt fra brevhyller, magasinbokser, arkivbokser, permer og mapper til småtingene som sakser, linjaler, skrivesaker ++

*

BOKSER

*

"There is nothing wrong with being a square. There is nothing wrong with thinking inside the box."
Sånn starter teksten som har vært med som kjernen til Bookbinders Design helt siden oppstarten for mange år siden.

Og er det en ting Bookbinders Design kan, så er det bokser! De nydelige vevboksene er like praktiske som de er vakre - endelig kan vi skjule alt fra nøkler og fjernkontroller til kvitteringer og minner på en elegant måte, og likevel ha dem stående midt i stua!

*

***

vrf

Inspirasjon fra bloggen vår:

 • Kalenderen jeg ikke kan klare meg uten!

  Kalenderen jeg ikke kan klare meg uten!

  Familiekalenderen i A3 er helt genialt praktisk!
  Og på søndager setter jeg meg alltid ned med familiekalenderen for å planlegge uka som kommer.
  Dette er et must for oss i en hektisk hverdag...

  Les mer her...

 • Babybok

  Babybok

  Å samle bilder og minner fra barndommen i en bok eller et album er en veldig fin ting å gi videre til barna sine, og det er også utrolig hyggelig å lage.
  Jeg er jo en person som elsker overkommelige, funksjonelle og praktiske løsninger....

  Les mer her...

 • Ut på tur!

  Ut på tur!

  Skal du ut på reise? Det er noe helt eget med en reisebok der man kan skrive ned tanker, tips og ideer om turen, lime inn noen bilder, ta vare på postkort kvitteringer ++ Kjempeherlige å ta fram i ettertid - så varer turen enda lenger:)

  Les mer her...

 • Snart er det 1. desember...

  Snart er det 1. desember...

  Joda, det kan bli litt stress når man velger å lage pakke-kalender til adventstida;Men om man begynner å tenke litt på det allerede nåså kanskje det ikke blir så uoverkommelig?

  Les mer her...

 • Velkommen til Bryllupsevent<3

  Velkommen til Bryllupsevent<3

  Søndag 28. oktober arrangerer Trondheimsbryllup et herlig bryllupseventet på Kvilhaugen Gård.

  Vi kommer med alt vi har i bryllupssjangeren, og gleder oss til å inspirere alle vordende brudepar sammen med andre herlige aktører i bryllupsbransjen<3

  Les mer her...

Flere nyheter

Totalsum:
  Til kassen