NYHETER

LIMITED EDITION

Bookbinders Design har lagd en nydelig kolleksjon sammen med den svenske illustratøren Kajsa Hagelin. Med sine vakre, håndmalte motiver i vannfarge har Kajsa virkelig fått satt et personlig preg på klassikere fra Bookbinders Design.

NOTATBØKER "UPCYCLED"

I produksjonen av alle vakre bøker i sortimentet til Bookbinders Design ble det noen rester av bokbindervev som vi kjente at vi ikke ville kaste - og fant derfor den perfekte måten å bruke disse restene på!

Notatbøkene er satt sammen av forskjellige farger, men er fortsatt av samme supre kvalitet som bøkene fra Bookbinders Design alltid er;
Solid innbinding, bånd som viser hvor i boken du er, og svensk ubestrøket papir av topp 100 grams kvalitet, som selvfølgelig også er miljøsertifisert.

5-ÅRS DAGBOK

En udatert 5 års kalender innbundet av bokbindere og med svensk ubestrøket 100grams høykvalitetspapir, og praktisk inndelertråd som viser deg hvor du er i boken.

Kalenderen strekker seg over 5 år og har en side for hver dato, så ved nytt år blar du deg tilbake til begynnelsen og får årets dato under tidligere år på samme dato (se bilder for illustrasjon).
I begynnelsen av hver måned er det også en side der du kan skrive inn tanker for måneden.

LIMITED EDITION!

Bookbinders Design har lagd en ekslusiv limited edition med mønsteret Tuvor som er illustrert av svenske Gocken Jobs, en av Sveriges mest hyllede tekstilkunstnere.

Med kjærlighet for naturen og et øye for farge og form har Gocken Jobs gjennom sitt liv skapt mange vakre mønster som nå regnes som klassikere blant svensk tekstilkunst. Bookbinders Design har valgt ut mønsteret Tuvor og brukt dette på en limited edition av bøker, bokser og kort.

*

Lær deg kunsten BRUSH LETTERING!

Sammen med Art by Rim har Bookbinders Design lagd noen herlige Brush Lettering Workbooks!

En super og kreativ beginner's guide til kunsten å tegne vakre bokstaver. Bøkene har et nydelig preg på fronten, de er trukket i klassisk bokbindervev og inneholder miljøsertifisert svensk papir av topp kvalitet! 

128 sider gode beskrivelser og øvelser i teknikken Brush Lettering.

LIMITED EDITION!

Bookbinders Design har lagd en ekslusiv limited edition med mønsteret Helios fra den finske tekstildesigneren Johanna Gullichsen!
Produktene kommer i Bookbinders klassiske og enkle design i aller beste kvalitet!

LIMITED EDITION!

Bookbinders Design har lagd en ekslusiv limited edition med Särö Blå, et motiv illustrert av den svenske kunstneren Joy Zandén.
Produktene kommer i Bookbinders klassiske og enkle design i aller beste kvalitet!

PLANLEGGING MED STIL!

Gjør deg klar til PLANLEGGINGSGLEDE med de nye produktene fra Bookbinders Design! ToDo-lister, shoppinglister, ukesplanleggere, månedesplanleggere og planleggingsbøker - finn dine favoritter her!

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn