NYHETER

LIMITED EDITION!

Bookbinders Design har lagd en ekslusiv limited edition med mønsteret Tuvor som er illustrert av svenske Gocken Jobs, en av Sveriges mest hyllede tekstilkunstnere.

Med kjærlighet for naturen og et øye for farge og form har Gocken Jobs gjennom sitt liv skapt mange vakre mønster som nå regnes som klassikere blant svensk tekstilkunst. Bookbinders Design har valgt ut mønsteret Tuvor og brukt dette på en limited edition av bøker, bokser og kort.

*

Lær deg kunsten BRUSH LETTERING!

Sammen med Art by Rim har Bookbinders Design lagd noen herlige Brush Lettering Workbooks!

En super og kreativ beginner's guide til kunsten å tegne vakre bokstaver. Bøkene har et nydelig preg på fronten, de er trukket i klassisk bokbindervev og inneholder miljøsertifisert svensk papir av topp kvalitet! 

128 sider gode beskrivelser og øvelser i teknikken Brush Lettering.

LIMITED EDITION!

Bookbinders Design har lagd en ekslusiv limited edition med mønsteret Helios fra den finske tekstildesigneren Johanna Gullichsen!
Produktene kommer i Bookbinders klassiske og enkle design i aller beste kvalitet!

LIMITED EDITION!

Bookbinders Design har lagd en ekslusiv limited edition med Särö Blå, et motiv illustrert av den svenske kunstneren Joy Zandén.
Produktene kommer i Bookbinders klassiske og enkle design i aller beste kvalitet!

PLANLEGGING MED STIL!

Gjør deg klar til PLANLEGGINGSGLEDE med de nye produktene fra Bookbinders Design! ToDo-lister, shoppinglister, ukesplanleggere, månedesplanleggere og planleggingsbøker - finn dine favoritter her!

Totalsum:
    Til kassen