TIPS OG INSPIRASJON FRA NOEN AV DE VI JOBBER SAMMEN MED:

*

VALG AV LOKALE


KVILHAUGEN GÅRD

Trondheims flotteste festlokale er Kvilhaugen Gård på Tyholt, som troner over byen - utsikten er helt fantastisk!

Kvilhaugen har mange flotte rom for selskaper, bare ta en titt her: 
K V I L H A U G E N / L O K. A L E N E

Og nydelig servering:
K V I L H A U G E N / M E N Y E R

KONFIRMASJONSFOTO


MULTIFOTO

på Solsiden i Trondheim har lang erfaring med å ta konfirmasjonsbilder, og tar flotte bilder av konfirmanten - både ute og inne.

Tips fra Mulitfoto

Før fotografering:
Tenk på om dere ønsker bilder ute eller inne. Hvis dere ser noen bilder dere liker før fotograferingen, ta bilde av det på mobilen og vis oss gjerne dette før fotograferingen.

Tid:
Vi tar ofte bildene med finklær først, og om dere ikke kommer ferdig pyntet kan det være lurt å komme litt før timen starter slik at dere får tid til å skifte og ordne dere før fotograferingen starter.

Klær:
Tenk gjennom om dere ønsker bilder kun i finklær (dress, bunad) eller om dere også ønsker noen bilder med hverdagsklær eller bilder hvor hobbyen deres gjenspeiles. Hvis man har en hobby kan det være litt kult å få denne med på noen av bildene. Noen velger å stille i fullt utstyr, men det kan også være fint å blande inn hobbyen i hverdagsklærne. Eksempler på dette kan være bunad og gitar, eller dress og ishockey hjelm, kølle og hansker. Hverdagsklær kan være så mangt, ta med det du føler deg fin og komfortabel i. Men velg gjerne klær uten alt for store mønster, sterke farger og prangende logoer. Velg gjerne ensfargede klær som er litt tidløse.

PS!
Noen velger å ta familiebilder samtidig som konfirmasjonsbildene. Dette kan være en fin mulighet til å samle hele familien.

For mer inspirasjon og bestille time hos Multifoto, les mer her:
M U L T I F O T O

Totalsum:
    Til kassen